19 meciuri ale sezonului 2017/2018

Am încheiat sezonul 2017/2018 cu niște cifre mulțumitoare. Am reușit să văd partide impresionante, am bifat un nou continent și derby-uri pe care le aveam de mult timp în plan, însă nu am atins borna de 100 de meciuri pe care o setasem inițial.

  • 77 de meciuri
  • 49 de stadioane
  • 34 de stadioane noi
  • 9 țări (EAU 1, Bulgaria 1, Polonia 1, Italia 2, Cipru 2, Danemarca 2, Serbia 3, Germania 5, Romania 60)
  • 4 țări noi (EAU, Cipru, Danemarca, Serbia)
  • 1 continent nou (Asia)
  • 5 județe noi (Arad, Caraș-Severin, Dâmbovița, Iași, Mehedinți)
  • 4 rezultate de 0-0 

Vă invit să dați clik pe cuvântul articol pentru a citi povestea completă a meciului respectiv!

 1. CSU Craiova-AC Milan 0-1    27 iulie

Mereu mi-am dorit o deplasare europeană cu Milan, însă faptul că prima avea șă aibă loc în România nu prea m-a încântat. A fost o zi foarte faină alături de fan clubul AC Milan România, iar activitatea din timpul zilei ne-a făcut să fim mândrii de galeria pe care o reprezentăm și de comunitatea pe care am creat-o în țara noastră.

2. Steaua Roșie Belgrad-Partizan Belgrad 0-0    27 august                         articol

Unul dintre cele mai plănuite meciuri la care am fost în viața mea. A durat destul de mult să găsesc combinația perfectă pentru a ajunge pe Marakana și după atâta muncă am fost cam dezamăgit. Contextul în care s-a desfășurat partida nu a fost cel mai bun, motiv pentru care trebuie să revin la un nou episod din Eternul Derby.

3. Vis de București-CS TC Champion 7-0    3 septembrie

Ce poate să fie atât de special la un meci de liga a 5-a jucat la marginea Bucureștiului? Ei bine, aici am bifat stadionul 100!

4. CSM Scolar Reșița-Gloria Lunca Teuz Cermei 2-0    23 septembrie   

Prietenii de la Reșița m-au primit foarte bine, iar eu împreună cu participanții la #WRomaniaGH am avut parte de un stadion impresionant, ce a intrat direct pe locul 1 în topul personal.

5. Danemarca-România 1-1    8 octombrie           articol

O deplasare foarte frumoasă alături de națională și niște amintiri ce vor rămâne mereu în mintea mea. Probabil mă bucuram la fel de mult de acest meci și dacă pierdeam cu 6-1, doar să dăm gol înainte să luăm prea multe.

6. Academia Rapid-CSA Steaua 1-1    14 octombrie          articol

Meciul acesta a fost un adevărat derby pentru București. Interesul pe care l-a stârnit a fost imens, iar spectacolul galeriilor nu s-a lăsat mai prejos. Show-ul pirotehnic al rapidiștilor a fost comparabil cu cel al galeriilor din Polonia.

7. SPVGG Unterhaching-Hansa Rostock 0-3    27 octombrie

Hansa este mereu o idee bună, fie că îi urmărești acasă sau în deplasare. Într-o zi de vineri la ora 19:00 peste 1000 de suporteri au apărut în micuțul oraș de lângă Munchen și au făcut o super atmosferă.

8. Bayern Munchen-rb scheiss 2-0    28 octombrie           articol

Nu mă așteptam să fiu atât de impresionat de cei de la Bayern, însă m-am simțit ca și cum aș fi făcut parte din grupurile ultras. Să dai shot-uri cu capo la jumătate de oră după ce l-ai cunoscut nu e puțin lucru, iar “să vezi” meciul în prima linie e chiar deosebit.

9. VfB Stuttgart-SC Freiburg 2-0    29 octombrie               articol

Al 3-lea meci din turul meu în Germania m-a pus în spatele celei mai frumoase peluze pe care am văzut-o până acum în Bundesliga. Un corteo de 15 minute, cântece foarte frumoase și o victorie a gazdelor au făcut din vizita mea una de reținut.

10. UTA Arad-FC Argeș 0-1    25 noiembrie

Să mergi cu trenul până la Arad nu e puțin lucru. Să o faci până la Șiria este și mai și. 23 de ore adunate pe drum, un roșu în minutul 6 și o victorie cu 1-0 apărată eroic fac din orice deplasare o zi și două nopți de vis.

11. UAE-Irak 1-0    17 decembrie

Dacă îmi spunea cineva acum ceva timp că o să ajung să văd în Dubai un meci internațional nu prea îl credeam. Conjunctura a făcut să bifez al 2-lea continent aproape fără să vreau. Am sacrificat destul de mulți bani pentru asta, însă nu regret nimic 😀

12. Apollon Limassol-Anorthosis Famagusta 1-1    14 ianuarie

Meciurile din Cipru produc de câteva ori pe sezon imagini memorabile. Nu a fost cazul la partidele văzute de mine, însă un stadion frumos și o tribună ce a cântat tot meciul mă fac să revin pentru o confruntare adevărată.

13. Herha Berlin-TSG Hoffenheim 1-1    3 februarie                    articol

Berlinul este un oraș fascinant, iar fotbalul este la el acasă. Cu siguranță, Hertha nu umple stadionul, însă bucuria unei zi de meci poate să fie simțită de orice turist.

14. Dynamo Dresda-VfL Bochum 2-0    4 februarie                     articol

O echipă pe care voiam să o bifez de foarte multă vreme. Așteptările au fost ridicate și nu am fost dezamăgit. Nu mă gândeam la pirotehnie, mă așteptam doar la gălăgie. A fost din plin și cu ocazia acestui meci legat și o prietenie în estul sălbatic.

15. Legia Varșovia-Wisla Krakow 0-2    18 martie                       articol

Cât am stat în Polonia am văzut 3 meciuri în care Legia a fost implicată și o sărbătoare de campioni. Era imposibil să nu îmi intre sub piele, iar faptul că am ajuns iar pe stadionul lor, de data aceasta având un fular, și am putut fredona câteva cântece m-a bucurat foarte mult. Scorul nu a fost de partea mea, însă cui îi pasă?

16. AC Milan-inter milano 0-0    4 aprilie     

Visam la partida aceasta de peste 14 ani. Dacă moartea lui Davide Astori mi-a interzis-o în martie, am făcut cumva și am mers la reprogramare. Un 0-0 ce se putea transforma oricând în înfrângere, însă data viitoare îi batem pe fraieri.

17. CS TC Champion-ACS Rapid FNG 0-6    6 mai

Un meci de liga a 5-a ce a reprezentat sfârșitul #RomanianGH4, a 4-a excursie cu specific fotbalistic pe care am organizat-o. Nu știu dacă o să mai urmeze și altele, însă sunt sigur că până acum am făcut o treabă bună.

18. AC Milan-iuve 04    9 mai

Atunci când pierzi cu 4-0 nu ai ce să mai zici. Dar atunci când pierzi cu 4-0, iar tu cânți tot meciul, ei nu mai au ce să zică. O deplasare pentru Milan este aproape la fel de faină ca o deplasare cu FC Argeș!

19. Academia Rapid-CSA Steaua 2-0    3 iunie                articol

Un nou spectacol superb al peluzelor, o coregrafie impresionantă a steliștilor și câteva cântece în sincron ale rapidiștilor. Chiar îmi pare rău că sezonul următor nu o să ne mai bucurăm de un așa show în București.

 

Sezonul 2018/2019 deja a început cu un meci în Republica Moldova așa că vă invit să mă urmăriți pe facebook și instagram pentru mai multe aventuri!

One thought on “19 meciuri ale sezonului 2017/2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *