5 băieți răi

Sunt anumiți fotbaliști ce te sperie cu înfățișarea lor, cu fizicul sau doar cu jocul. Eu mi-am făcut un top al celor mai înspăimântători băieți pe care i-am văzut în fotbal. E nevoie și de ei pe teren, cum ar zice Van Bommel : “Nu câștigi nimic dacă ai în echipă 11 balerine”.

5. George Elokobi-Oldham Athletic

Camerunezul a trecut în cariera lui pe la mai multe echipe din Anglia, reușind să joace și câteva meciuri în Premier League pentru Wolverhampton. Descrie lui e simplă, “George Elokobi isa tank”.

elok
4. Nigel de Jong- AC Milan

Trecut pe la echipe precum Ajax, Hamburg sau Manchester City, De Jong a reprezentat măturătorul în toate formatiile la care a jucat. Țin minte multe eliminări ale sale, mai ales cea de pe Giulești.

Nigel-de-Jong-006
3. Thomas Gravesen-retras

Căpcăunul a făcut carieră la Celtic și Everton, dar a trecut și pe la Real Madrid fiind unul dintre cei mai controversați jucători din acea echipă. A ucis și România într-un meci de tristă amintire pentru noi.

gravesen

2. Sol Campbell-retras

Un jucător fără scrupule, așa cum este acuzat de fanii celor de la Tottenham, Sol a fost exponențial pentru cei de la Arsenal în sezonul titlului din 2004. Acesta a marcat și în finala contra Barcelonei. Impresionant prin fizic și determinare din joc, Campbell a spus recent că dacă nu era negru ajungea și căpitanul Angliei.

sol-campbell_1558637c

1. Gennaro Gattuso-retras

Probabil cel mai rău jucător pe care Italia l-a dat fotbalului, Gattuso a fost mereu câinele de pază al Milanului sau al naționalei. Nu i-a fost frică de nimeni și de nimic, indiferent cât de mari sau puternici erau adversarii săi.

gattuso-crouch_1827287i

Mai sunt de menționat și jucători precum Adebayo Akinfenwa, Dan Alexa sau Edgar Davids, însă vreau și părerile voastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *