5 lucruri de care sunt mândru în 2014

Mai avem doar câteva ore din anul curent și m-am hotărât să prezint ce am realizat. Poate par lucruri normale sau ușor de îndeplinit însă eu sunt foarte bucuros că s-au întâmplat.

1. Probabil cel mai important lucru pentru mine a fost că am făcut practică la Sport.ro. 2 săptămâni cât am stat acolo a fost ceva incredibil. Am avut ocazia de a vedea oameni pe care îi admiram foarte mult, am vorbit cu personalități și am reușit să păstrez legătura cu o parte din cei care lucrează acolo.

2. Am ajutat din ce în ce mai mult Athletico. În play-off am făcut tot ce mi-a stat în putință să îi susțin pe băieți din tribună. L-am adus pe Toma care a dat randament bun, și ajută la rândul sau echipa prin goluri, pase, poze frumoase și voie bună.  În plus nu am pierdut niciun meci la masa verde, deci am scris mereu foaia de joc perfect.

3. Am pus umărul la revenirea clubului FC Argeș. Chiar dacă nu am ajutat financiar foarte mult, prin idei și implicare am dus mai departe spiritul autentic al echipei. Tot prin acest club am reușit să fac și prima mea deplasare adevărată.

4. Am cunoscut oameni noi. Fie că am fost la work-shopuri sau evenimente, am reușit să învăț câte ceva de la toți cei pe care i-am intalnit. Cel mai mult mă bucur că am reușit să vorbesc și să mă împrietenesc cu Cristi Petre, Ion Alexandru, Emi Roșu și Cristian Gheorghe.  Pe primii 3 îi stimam de ceva vreme, iar Cristi m-a ajutat să îmi descopăr noi calități.

5. Am realizat acest blog și am reușit să mă țin de el. Încercări am avut multe, dar aceasta pare că se duce spre o reușită mai mare.

Pe 31 decembrie 2015 sper să scriu 10 lucruri, iar adresa să se termine în punct ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *