5 motive pentru care sa participi la Sports Business Academy

Se spune că dacă reuşeşti să faci ce îţi place, nu vei mai munci niciodată în viaţă. Ei bine, pentru mine job-ul perfect ar fi în domeniul sportului iar dacă o să ajung la acesta, probabil o să mă simt ca în timpul liber însă cu ceva mai multe responsabilităţi.

Anul trecut lansam la sfârşitul lui octombrie Sports Business Academy, prima şcoala cu specific sportiv din Sud Estul Europei. În decursul celor 8 săptămâni am reuşit să aducem în faţa cursanţilor oameni precum Cosmin Hodor, Radu Petre sau Ciprian Marica. Volumul de informaţii pe care aceştia l-au oferit a fost unul extraordinar şi nu ştiu dacă cineva a plecat din sală nemulţumit.

Pentru noul sezon nu m-am putut implica în organizare însă am următit tot ce s-a întâmplat în pregătiri şi cred că pot să vă ofer cel puţin 5 motive pentru care să mergeţi pe www.sportsbusinessacademy.ro şi să vă înscrieţi.

  1. Ai parte de resurse ce nu se găsesc în alte părţi.

Da, este extrem de complicat pentru un speaker să ofere aceleaşi informaţii în fiecare prezentare pe care o susţine. Chiar dacă ppt-ul este identic, multe lucruri se vor schimba.

2. Ai ocazia să întâlneşti mari sportivi

Dacă anul trecut a venit Ciprian Marica şi a fost absolut impresionant în discuţia cu noi, toamna aceasta printre capetele de listă se numără Virgil Stănescu sau Camelia Potec.

3. Descoperi oameni ce au schimbat percepţia către anumite sporturi

Să faci meciurile naţionalelor de handbal să fie jucate sold-out aproape mereu nu este uşor, să propui ca acest sport să ia locul fotbalului este nevoie de mult curaj. Lorand Balint o să vă fascineze cu poveştile sale.

4. Înveţi cum se formează adevărate comunităţi

Radu Restivan şi 321sport au devenit un fenomen în Bucureşti, sau cel puţin marţi seara în Herăstrău. Veţi afla de la el că succesul peste noapte necesită multă muncă, multe idei şi în principal mult curaj.

5. Interacţionezi cu cei cu care foarte probabil vei lucra

Sports Business Academy aduce în faţa cursanţilor oameni fresh, oameni noi, oamenii ce au început o carieră în domeniul sportului încă de la o vârstă fragedă, trecând peste acea barieră a vechiului val. Cu siguranţă, 3 ore petrecute alături de ei în fiecare săptămână vor aduce pentru voi noi oportunităţi şi vă vor învăţa cum să profitaţi de ele.

Înscrierile se fac aici până pe 22 octombrie. Dacă decideţi să mergeţi, aştept un feedback după terminarea programului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *