7 ani de la cele mai mari lovituri

Ieri s-a decis depuctarea CFR-ului cu 24 de puncte, de aici rezultă că Rapidul nu mai este ultima. În urmă cu ceva timp, în perioada de trasferuri din iarna lui 2008, cele două echipe au reușit o lovitură uriașă, respectiv o ratare la fel de mare.

Acum 7 ani, Rapidul încă avea bani și își permitea să aibă chiar și o echipă secundă, cunoscută publicului bucureștean drept Rapid Electromagnetica. La sfârșitul lui Ianuarie, la antrenamentele lui Florin Motroc ajungea un anume Seydou pe care Mircea Rednic avea să îl refuze. Mai târziu atacantul ivorian avea să joace la Young Boys, CSKA Moscova și în această iarnă să semneze cu AȘ Roma. Printre altele, Seydou Doumbia a marcat de vreo 4 ori cu Manchester City în Champions League și a luat campionatul cu CSKA de câteva ori.

Aici aveti stirea aparuta atunci pe sport365.ro.

La polul opus se găsește CFR. În aceeași iarnă, clujenii au realizat cel mai bun transfer din istoria ligii 1. Trupa antrenată de Andone îi aducea pe Emmanuel Kone, Ousmane Viera, Lamine Camara și Lacina Traore pentru 150-200.000 de euro de la ASEC Mimosas. Aveau vârste între 17 și 21 de ani, iar toți înafară de Camara au reușit să ajungă în lotul Coastei de Fildeș la competiții destul de importante. Clujenii au luat bani doar pe Traore, în jur de 5-6 milioane de euro, destul de bine pentru o investiție de 30 de ori mai mică.

Aici aveti stirea cu sosirea celor 4 ivorieni.

 

One thought on “7 ani de la cele mai mari lovituri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *