Airsoft6, magazinul de echipamente ce te trimite direct în CS 1.6 (P)

Ţin minte că acum vreo 2 ani mă întorceam cu ai mei din Cehia, iar după ce am trecut graniţa la Nadlac, simţeam nevoia să ascultăm oameni vorbind română. Cum pe Zu sau Kiss era numai muzică, Radio Romania Actualităţi a fost o alternativă potrivită. Întâmplător acolo se difuza un reportaj despre airsoft Romania.

De acolo am aflat printre altele că pasionaţii de acest sport, pentru ca da poate sa fie considerat sport, sunt organizaţi în comunităţi ce să văd destul de des să simuleze adevărate bătălii. Am tras şi eu de 2-3 ori cu arme de airsoft, iar asemănarea cu cele reale cred că este destul de mare. Cu siguranţă, nu se poate compara cu paintball-ul, de laser tag nici nu are rost să vorbim.

Muniţia este reprezentată de bile de plastic, asemănătoare celor cu care ne jucam atunci când eram mici, dar mai grele. Un echipament complet este format din arme, îmbrăcăminte specifică și ochelari airsoft, iar toate acestea se pot găsi site-ul celor de la airsoft6.

airsoft6-service

O să găsiți multe chestii interesante despre airsoft dacă dați un simplu search pe google. Cel mai mult îmi place că acțiunea se desfășoară în păduri sau foste fabrici și uzine dezafectate, practic ca în hărțile de pe 1.6 pe care îl jucam noi. De CS GO încă nu m-am apucat deci nu pot să compar.

Mi-au mai atras atenția și grenadele ce se folosesc, iar din ce am înțeles fumigenele sunt niște arme extrem de importante. Dacă aș avea ocazia cred că aș încerca și eu o partidă de airsoft, măcar pentru pozele de instagram ce mi-ar ieși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *