De ce mi-am cumpărat o carte pe care o citisem deja

Spre rușinea mea nu sunt un mare cititor. Când eram mic am fost fascinat de povestirile lui Karl May și am devorat efectiv lecturi precum “Winnetou”, “Old Surehand” sau “În Anzii Cordilieri”. Pentru Bac nu m-am agitat prea tare cu lecturile, am învățat doar ce era cu adevărat necesar.

La începutul lui Septembrie am citit acest articol pe blogul lui Ariel și am zis de ce nu, hai să încerc cartea recomandată de el. “Atitudinea este totul” de Jeff Keller m-a făcut să privesc lucrurile într-un mod mult mai productiv. M-a determinat să îmi pun gândurile și planurile cap la cap și să mă apuc de lucruri mai serioase.

În ultimele săptămâni am simțit nevoia să îmi reamintesc anumite pasaje din ea. Chiar dacă mi-am scris într-un carnețel anumite idei, parcă acestea nu aveau aceeași substanță ca atunci când le-am citit pentru prima dată. Îmi era destul de greu să mă uit mereu pe laptop, așa că m-am hotărât să o cumpăr. Cartea are 12 lecții și înainte să mă culc citesc una, mă ajută să adorm cu niște idei foarte corecte pe care le resimt a 2 a zi.

Dacă tot vine black friday o să fie reduceri și la cărți. Mi-am făcut o lista cu lecturi motivaționale și vă recomand să umpleți și voi coșul de cumpărături cu așa ceva. “Atitudinea este totul” puteţi găsi aici.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *