Am lansat primul vlog

În urmă cu un an și 3 zile mă întâlneam cu primul turist venit pentru fotbal în România, Stephen. M-am plimbat cu el foarte mult, mi-a plăcut experiența și am realizat că pot extrage niște povești foarte frumoase din astfel de excursii.Din acel moment m-am întâlnit cu peste 10 străini veniți în România exclusiv pentru fotbal, printre care și o echipă de la Copa90.

M-am hotărât de foarte mult timp să îmi lansez un vlog despre groundhopping, dar am tot ezitat. Ba nu aveam cameră, ba nu aveam program de editare, ba nu aveam tupeu. Când am fost cu Laurence și Simeon la Electrica-VK Soccer, am filmat o mulțime de faze, chiar am prins toate cele 5 goluri, dar când am ajuns acasă mi s-a formatat cardul, iar primul episod a rămas în aşteptare.

Era mare păcat să ajung în Birmingham, să văd un stadion minunat, un prim meci în patria fotbalului și să nu rămân cu ceva special. Cu un selfie stick, camera de la iPhone și aplicația Splice, am reușit să filmez și montez primul meu vlog. Sunt departe de adevăr, dar totul are un început, indiferent cât de stângaci este el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *