Am luat parte la #UnNouUnivers

A fost mare tam tam cu concertul celor de la Vunk. L-am așteptat încă din vară, însă de ceva timp nu mai eram așa sigur că vreau să merg. Mi-a apărut oportunitatea marți și am zis why not, mai bine regret că am mers decât că nu am mers.

Dacă ar trebui să trag o concluzie într-un singur cuvânt, acesta este show. A fost un spectacol extraordinar și mă bucur că a fost primul meu concert de amploare. A ridicat ștacheta destul de sus, dar foarte probabil tot ei o să stabilească anul viitor o nouă bornă.
Cei de la Robin and the Backstabbers au fost un warm up foarte bun, chiar dacă lumea din sală nu rezona extrem de mult cu muzica lor. A fost o autitie in premiera pentru mine, însă aștept un concert și în elementul lor, într-o atmosfera mai underground.

Robin #enjoybucharest #concert #music #ig_bucharest #rock #underground #robinandthebackstabbers

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on


Dacă ați fost la concert sigur ați văzut steagul României. Dacă nu ați fost, sigur ați văzut poze cu el. Ba nene, Pandutzu chiar are de muncă, undița aia e destul de grea. Pe urban.ro găsiți un articol foarte bun scris de el. E plin de poze și are o perspectivă corectă din punctul meu de vedere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *