Am mâncat la Buffalo Baz

Baz s-a mutat în casă nouă! Găsiţi aici experienţa mea la noua locaţie!

Spuneam în urmă cu ceva timp că sunt dezamăgit de faptul că în Pitești nu ai unde să mănânci un burger home made, nu mai revin la varianta Trend Studio, toți cei care au văzut pozele au întrebat dacă ei chiar îl consideră așa ceva. Din fericire, Bucureștiul este plin de alternative și îmi doream de mult timp să ajung la Baz, fostul concurent de la Master Chef.

Localul se află pe Calea Floreasca, destul de aproape de intrarea oficială a Stadionul Dinamo și este semnalizat din stradă cu un steag al Statelor Unite. La ora la care am ajuns eu nu era foarte plin, doar 5-6 persoane, însă la plecare nu mai erau locuri libere. Nu vă recomand să vă duceți în grupuri mai mari de 4 persoane deoarece este puțin probabil să găsiți locuri suficiente.

Mi-am comandat un Baz Las Vegas Burger, rețetă obișnuită ce avea în plus bacon, inele de ceapă și brânză mozzarella pane. Ca și ceilalți burgeri se servește cu garnitură de cartofi wedges și sosuri de maioneză cu usturoi și barbeque. Mi-a plăcut foarte mult gustul, carnea bine făcută și celelalte ingredientele se distingeau destul de ușor.

Best burger yet #burger #buffalobaz #masterchef #pornfood

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on


Pentru detalii mult mai exacte vă invit să citiți recenzia făcută de Radu Dumitru pe blogul sau.

PS: Cum ajungi în bistro te salută tricoul lui Ibrahimovic de la Milan, cu tot cu autograful suedezului.

 

ibra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *