Aplicaţia Team România te ţine la curent cu ce fac ai noştri la olimpiadă

Săptămâna trecută am fost la un eveniment organizat de cei de la COSR prin care se anunţa lansarea unei aplicaţii menite să ofere informaţii necesare înainte şi în timpul Olimpiadei de la Rio.

Treaba asta îmi place pentru că mai mereu apar sportivi medaliaţi despre care lumea nu ştie foarte multe. Prin intermediul aplicaţiei poţi descoperi atât actualii sportivi ce vor merge în Brazilia, cât şi fostele glorii ce au urcat pe podium la ediţiile din trecut. Aplicaţia se poate descărca atât pe iOS cât şi pe Android.

Anul acesta îmi pun mari speranţe în fetele de la handbal. Sunt o echipă puternică ce joacă de mult timp împreună şi a avut rezultate remarcabile având în vedere nivelul la care ne aflăm ca infrastructură şi număr de jucătoare legitimate. Minim o medalie de bronz din partea lor şi de ce nu, sper ca şi dublul de la tenis masculin să facă o figură frumoasă, au tot ce le trebuie.

Ca un sfat, v-aş recomanda să priviţi şi meciurile de baschet ce includ naţionala Statelor Unite. Nu cred ca o să mai sară nimeni ca Vince Carter, dar spectacolul o să fie garantat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *