Așa meciuri să tot vezi! Academia Rapid-CSA Steaua

Liga a 4-a din București a atras în acest sezon atenția tuturor, devenind cel mai echilibrat campionat din România și singurul ce a oferit pe tot parcursul lui un duel de la distanță între galerii.

Am văzut meciul tur, dar am ratat partida din aprilie de pe Arenă. Mi-a părut rău însă știam că o să mai am ocazia să o văd de două ori. Partida nu a mai fost atât de mediatizată, iar așteptările mele erau undeva la 18.000-20.000, au fost doar 15 însă spectacolul nu a lipsit.

Coregrafia steliștilor a fost superbă, o pânză cum rar se vede în România. Daca la meciul precedent, cartoanele nu prea și-au făcut treaba, de data acesta afișarea a fost una spectaculoasă, iar mesajul exprimat unul foarte bun. Mă așteptam la ceva mai multă pirotehnie, însă e de înțeles de ce nu am văzut.

F962170D-3D9D-4E1A-9F60-861FF83FA976

De cealaltă parte, rapidiștii au venit cu mai multe fâșii ce te duceau cu gândul la o tablă de sah. Nu prea am înțeles rostul lor pentru că imediat ce a fost umplută tribuna, cele din mijloc au căzut și au fost aprinse câteva fumigene negre. Dacă era după mine, aș fi stat cel puțin 4-5 minute cu tribuna acoperită, mai ales că a durat destul de mult să fie totul afișat.

Și rapidiștii au avut o pânză cu un mesaj puternic și bine ales. O idee ce i-a atacat atât pe steliști cât și pe dinamoviști, însă nu știu dacă era chiar momentul oportun să facă așa ceva având în vedere contextul actual al echipei lor.

C78980CE-EE4B-456F-8D8B-9F2224EDD8BD

Prima repriză a fost una foarte bună, atât din punctul de vedere al coregrafiilor, cât și prin prisma cântecelor. În a 2-a parte, rapidiștii au dominat datorită rezultatului din teren, însă steliștii au mai avut un mic moment pirotehnic. Mesajele afișate au fost în mare parte bune, cu ironii de ambele părți. Fotbalul jucat nu a fost unul atât de interesant, fiind foarte ușor de anticipat înaintea meciului cine se va impune. De remarcat și atitudinea jandarmilor care nu au intervenit la cel mai mic incident așa cum se întâmplă foarte des.

Cel mai probabil sâmbătă se va disputa iar această partidă. Un nou Academia Rapid-CSA Steaua va decide cine o să meargă sezonul viitor în Cupa României, faza națională. Este un alt meci cu trofeul pe masă și vă recomand să mergeți, spectacolul merită și cine știe când vom mai avea în București o așa partidă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *