Baz s-a mutat în casă nouă

Prima dată când am mâncat un burger de la Baz a fost prin Mai, mâncarea a fost atât de bună încât eram sigur că o să revin să încerc şi alte tipuri de hamburgeri. Între timp, fostul concurent de la Master Chef a plecat din restaurantul de pe Calea Floreasca şi nu am avut unde să îl mai vedem gătind chiar în faţa noastră.

Barbu Văcărescu nr.13 este noua adresă la care acesta poate fi găsit, mult mai accesibilă din punctul meu de vedere, sunt doar 2 minute de mers de pe Ştefan cel Mare. Meniul este variat, pe lângă burgeri are şi specialităţi greceşti (Baz este originar din Grecia), dar şi coaste de porc sau viţel. De data aceasta, m-am gândit să merg pe ceva mai nonconformist şi am ales Elvis Burger, al cărui ingredient secret este untul de arahide.

image

Pare o alăturare destul de ciudată, dar a fost extrem de gustos. Mi-a plăcut foarte foarte mult faptul că untul s-a simţit mult mai bine la ultimele guri, lucru ce m-a făcut să am senzaţia că am mâncat hamburgeri diferiţi. Un plus faţă de alţi burgeri este faptul că acesta nu s-a fărâmat deloc şi a avut o mărime decentă, nu m-am chinuit deloc să îl mănânc.

image

Chifla a fost pufoasă, carnea bine făcută, iar bacon-ul şi brânza au mers perfect cu untul de arahide aşa cum am spus şi mai sus. Baz Bistro este mai încăpător decât precedentul restaurant, dar pentru grupuri mai mari de 4 persoane recomand să faceţi rezervare. Meniul de mâncare este aici, iar cel de băuturi aici.

Dacă aţi încercat şi voi burgeri de la Baz, aştept recomandări pentru următoarea vizită!

One thought on “Baz s-a mutat în casă nouă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *