Nu o să ne plictisim la #BLPX. Facem echipă?

O spun de fiecare dată şi chiar îmi place să mă repet: sâmbăta în care are loc Bloggers Lan Party o trec cu roşu în calendar şi mă asigur că nu sunt plecat din Bucureşti. Pot să vă dau multe motive şi sunt convins că după ce o să citiţi articolul o să vreţi şi voi să veniţi la Impact Hub.

BLP este ideea lui Toma de a ne vedea de câteva ori pe an să jucăm tot ce apare nou pe console. Eu sunt un mic maniac atunci când vine vorba de FIFA pe PS, dar la ediţia aceasta nu am cum să pierd la acest joc. Mda, nu o să avem FIFA16.

Headlinerii pentru 5 martie sunt NBA2K16, Catan cu shoturi direct de la mama lor, Street Fighter V şi încă un joc cu împuşcături pe care eu nu o să îl încerc deoarece jucam Counter cu boţii când eram mic şi mai şi pierdeam. Ca să ne simţim ca la Untold o să avem şi un KING, este vorba de Guitar Hero, jocul ce m-a cucerit la ediţia trecută. Găsiţi povestită aici distracţia din noiembrie.

Ca la fiecare ediţie la care am participat o să iau şi un cititor cu mine să se distreze. Pentru că de data aceasta o să avem şi o surpriză cu baschet, întrebarea pentru concurs este următoarea. De ce credeţi că eram ţinut în echipa de baschet a liceului? Există 2 răspunsuri corecte, dar vineri la 12:00 îl premiez pe cel mai inventiv. Evenimentul va avea loc sâmbătă 5 martie la Impact Hub cu începere de la ora 11.

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net,Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.

 

14 thoughts on “Nu o să ne plictisim la #BLPX. Facem echipă?

  1. Erai tinut in echipa de baschet deoarece erai destul de rapid,aveai si o agresivitate sporita ceea ce iti oferea un aer de lider de neinvins.:))

  2. Pentru că-ți accidentai adversarii? Știi cum e la fotbal, când cel mai gras stă în poartă… Eh, și la baschet e nevoie de cineva care să nu știe să joace, dar să-și faulteze oponenții de fiecare dată când vrea să le ia mingea.

    Asta, sau aveai pile la antrenor; sau îl aveai cu ceva la mână. :))

  3. Erai tinut in echipa pentru ca erai inalt si stiai sa joci sau pentru ca unul dintre parintii tai era profesor sau prieten cu un profesor

  4. Erai tinut in echipa pentru pentru ca aveai ochiul format , vedeai jocul foarte bine , posibil inalt , agil si destept

  5. erai tinut in echipa de baschet deoarece erai un geniu in toate stategiile de joc,erai foarte inalt(2,50-3,50metrii),erai foarte frumos si atrageai multe fete care iti aprecia echipa si veneau la toate antrenamentele de baschet.mai erai si foarte rapid ca Flash,sareai atat de mult incat ajungeai pana la tavan(care era de 10-12-15 metrii inaltime),erai foarte puternic/si agil incat te strecurai printre toti adversarii echipei tale.Si mai erai si foarte talentat la chitara ,si la sfarsitul fiecarui meci canta-i cate un concert solo.Asa cred ca erai tu in liceu si de aceea te tineau in ecipa de baschet

  6. Eram ținut în echipă pentru că eram cel mai rapid, iar umorul meu unea de multe ori grupul. Mihai Lupașcu o să mearga maine cu mine. Va multumesc pentru participare si sper sa ma intalnesc cu cat mai multi dintre voi acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *