Bucharest Ground Hop, pariul meu în 2016

În octombrie 2014 m-am întâlnit cu primul străin venit să vadă fotbal în România. Situaţia s-a mai repetat de câteva ori şi am ajuns să fiu contactat aproape săptămânal de turişti pentru a oferi informaţii despre meciuri, stadioane, baruri sau alte lucruri din Bucureşti.

Ideea cu Bucharest Ground Hop mi-a venit parcă în vară. Habar nu am cum, habar nu am când, însă s-a dezvoltat în minte mea şi a început să prindă rădăcini. Am pornit de la următoarea ideea, de ce să mă văd cu 2 străini în fiecare weekend, când pot să mă văd cu 10 în unul singur.

Dacă încă nu v-aţi dat seama, #BucharestGH este o excursie la care vor participa mai mulţi turişti veniţi în Bucureşti special să vadă fotbal.  Aceasta va avea loc între 6 şi 8 mai, iar în decursul a 3 zile vom vedea 7 meciuri, majoritatea din ligile a 4a şi a 5a.

image

Ştiu, e ceva extrem de ciudat că oamenii bat drumul din Aberdeen, Londra sau Birmingham să vadă nişte partide la care românii nu se duc, dar acesta este şi obiectivul meu. Îmi doresc să promovez Bucureştiul ca o destinaţie de turism fotbalistic aşa cum sunt oraşe ca Praga sau Belgrad, dar în acelaşi timp, vreau să le arăt bucureştenilor că există oameni din alte ţări interesaţi de lucrurile pe care ei nu le bagă în seamă.

Toate cele 3 zile o să fie prezentate în vloguri pe canalul meu de youtube, dar mi-ar face mare plăcere dacă o să ajungeţi şi voi măcar la o parte din meciuri. Urmează să revin cu detalii legate de desfăşurarea meciurilor la momentul potrivit.

One thought on “Bucharest Ground Hop, pariul meu în 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *