Câte întrebări trebuie să mai pun?

Aşa cum anunţam aici, vineri am participat pentru 2 ore la un eveniment dedicat outsourcing-ului. Am stat într-un birou de call center şi am oferit curioşilor informaţiile preţioase pe care le deţineam. Cred că am avut cam 17-18 telefoane, câteva mai amuzante, însă majoritatea serioase.

Cei de la GCS ne-au făcut o introducere scurtă din care am învăţat nişte reguli de bază în ceea ce priveşte munca în call center. Am avut şi 5 premii pentru cei care au sunat, lista caştigătorilor o găsiţi aici.

Cea mai serioasă convorbire pentru mine a fost chiar la început. După 3-4 minute de informaţii despre outsourcing, salariile din CGS, limbile pe care se operează şi oraşele în care au sedii, a venit şi o întrebare amuzantă: Câte întrebări trebuie să mai pun ca să câştig cei 50 de euro?

Nu mi-am imaginat că poate sa fie atât de distractiv să le răspunzi unor necunoscuţi. Poate aş încerca şi un job serios în această industrie, însă deocamdată m-am bucurat de o experienţă foarte frumoasă.

Apropo, daca ai sunat si nu te-ai lamurit in legatura cu outsourcing-ul, gasesti aici un eBook care iti explica de la a la z cum sta treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *