Ce bloggeri îmi plac

Majoritatea bloggerilor au în bara din drepata un blogroll, adică persoane pe care ei le citesc și pe care le recomandă mai departe. Eu nu mi-am făcut așa ceva deoarece mi se pare că nu sunt în măsură să sugerez pe cine ar trebui să citească lumea. Cei de la Kooperativa2.0 au o provocare foarte tare, să spunem tuturor care sunt în opinia noastră cei mai buni 5 bloggeri, nu e un top, sunt doar impresii personale.

Cum mie îmi place foarte mult sportul, e o plăcere să citesc poveștile lui Toma. Faptul că ne vedem destul de des și avem preocupări comune mă face să înțeleg și să apreciez într-un alt mod ceea ce scrie. Impresionant e și faptul că el nu stă doar în online, ci are și proiecte extrem de serioase precum #EnjoyBucharest sau #PriNeamt.

Așa cum m-am tot lăudat, mi-a plăcut foarte mult la Untold Festival și abia aștept să merg și la un alt festival de muzică. Am noroc că atunci când citesc articolele lui Pandutzu aproape că mă simt ca acolo. Dacă mai văd și câteva poze meniul e aproape complet, îmi mai trebuie doar brățara și berea la pahar.

Îmi place foarte mult să stau pe instagram. Chiar dacă nu am eu foarte mulți followeri(mă puteți urmări aici) prefer să postez poze cât mai reușite. Există o mulțime de secrete pe care aplicația le ascunde, însă cu ajutorul lui Robert Katai, părintele Instagramology, am reușit să le descopăr. Robert scrie foarte bine și pe markataing.ro despre publicitate și other interesting stuff.

Atunci când mă duc undeva să mănânc îmi place să fiu destul de bine informat. Ori dau o căutare rapidă pe google, ori folosesc TripAdvisor. Când vine vorba de burgeri în București, lucrurile se simplifică extrem de mult. Trebuie doar să intru pe blogul lui Radu Dumitru și primesc acolo toate indicațiile. Cui nu îi place mâncarea? Și cui nu îi place un om care știe să vorbească despre ea?

Așa cum ziceam și mai sus, mă impresionează la un blogger și lucrurile pe care nu le scrie. Marian Ionescu de exemplu se joacă bine de tot pe pagina lui facebook. Pune multe poze sau filmulețe amuzante și este un adevărat enterteiner, cel puțin pentru mine. Și la scris se pricepe, îmi place tare mult cum personalizează fiecare campanie la care ia parte.

Aceștia sunt doar 5 bloggeri care mie îmi plac, mai sunt mulți de precizat, însă foarte probabil o să revin cu un articol și pentru ei.

sursa foto

4 thoughts on “Ce bloggeri îmi plac

    1. Uau, multumesc mult de apreciere, mi-ai facut ziua mai buna :d Din pacate nu am aceasta optiune insa m-ai motivat sa ma ocup si sa o implementez, revin cu un mail atunci cand o sa fie gata. Zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *