Ce se face la un instameet

Am început să mă joc mai profi pe instagram cam din martie. Deja trec peste prejudecățile oamenilor ce se uită ciudat la mine când mă aplec să pozez poduri sau aștept cu telefonul în mână 2 minute să zboare un porumbel.

Duminică va avea loc instameet-ul global cu numărul 12. Am fost la ediția de toamnă din 2014, însă am ratat-o pe cea de primăvară din 2015. Vă las aici un link către eveniment, puteți vedea unde se ține și cine o să participe.

Cam ce e de făcut la o asemenea întâlnire? în primul rând poze. Multe, multe poze. îi poți întâlni pe cei din spatele fotografiilor ce îți fac ziua mai bună, poți cere sfaturi despre programe de editat și de ce nu, poți fura insipiratie de la instagramerii mai pricepuți.

Anul trecut am descoperit niște oameni și niște conturi grozave. Așa cum ziceam mai sus, instameet-ul este global, deci dacă o să intrați pe hashtag-ul wwim12 o să descoperiți poze din toată lumea făcute special cu această ocazie.

2 thoughts on “Ce se face la un instameet

  1. Eu abia de curand am inceput sa folosesc instagramul. Shame on me! 😀 Nu imi explic insa de ce am sute de followers cand eu am doar 5 fotografii :)) dar, eh, nu ma supar :))

    1. Foarte probabil prietenii de pe facebook au primit notificare ca ti-ai facut cont. Macar ai o baza solida care te urmareste. Multa inspiratie 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *