Chiar oricine poate face un vlog?

M-am gândit de mai multe ori să pornesc o emisiune online pe youtube. Subiecte am destul de multe însă stau mai prost cu filmatul, editatul și timpul. Exista însă oameni pentru care aceste 3 variabile nu reprezintă o problemă, unul dintre ei este Zenya Yakut.

Recent cei de la The Moscow Times au prezentat povestea unui om fără adăpost din capitala Rusiei. Acesta a început să facă filmulețe despre viața sa și să le arate curioșilor locurile în care doarme, mănâncă sau se spală. A reușit să strângă peste 40.000 de subscriberi și are sute de mii de vizualizări. Ideea i-a venit atunci când a văzut la televizor o știre despre cum se pot face bani din astfel de clipuri.

Așa cum vă dați și singuri seama au apărut o mulțime de oameni reticienti față de credibilitatea acestuia. Pare destul de greu ca un om fără adăpost să poată filma și edita atât de bine, ai nevoie de aparatură și ceva pricepere. Știrea originală o găsiți aici, dar eu am văzut prima dată pe pagina de facebook a lui Piticu. Vă las și un clip realizat de Zenya, foarte probabil nu înțelegeți nimic!

 

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *