Clip nou de la Wilkinson + două locuri în care să îl vezi

După Untold, 90% din fetele prezente acolo au început să îi dea like-uri cu nemiluita lui Martin Garrix. Cam asta fac şi eu de un an jumate cu britanicul Wilkinson, muzica lui m-a prins şi chiar m-am abonat la newsletterul său, doar doar îl mai prind prin România.

Azi mi-a venit pe mail că şi-a lansat clipul de la nouă melodie, Sweet Lies, pe care am ascultat-o oarecum în premieră la Timişoara la începutul lui septembrie. Acesta seamănă izbitor cu cel de la Seek Bromance al fostului Tim Berg, viitor Avicii, doar că în loc de Las Vegas avem Ibiza. Melodia este foarte faină şi merge pe repeat mai ales dacă obişnuiţi să alergaţi, o să aveţi multe ruperi de ritm.

Wilkinson ajunge până la sfârşitul anului în România de două ori. Dacă aveţi treabă la Cluj săptămâna viitoare îl prindeţi pe 5 noiembrie, detalii aici. Cu bucureştenii îşi dă întâlnire la Live Festival la Arenele Romane între 9 şi 10 decembrie. Aici chiar merită să mergeţi pentru că o să fie o grămadă de artişti faini printre care şi fratele Macanache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *