Concurs tare pe facebook-ul skut.ro


Ieri am descoperit pe facebook un concurs tare interesant prin prisma premiului şi la care este extrem de simplu să participi. O firmă de sisteme de securitate oferă 2 vouchere în valoare de 500 de lei dacă laşi un simplu comentariu la ei pe pagină.

Skut.ro, căci despre ei este vorba, au pe site o mulţime de chestii pe care poţi să le găseşti utile. Eu de exemplu, am dat peste un microfon pe care cred că aş reuşi să îl folosesc atunci când îmi filmez vlogurile. Dacă vrei să mă ajuţi să câştig voucherul poţi intra aici să îmi dai un like la comentariul pe care l-am scris. El arată cam aşa.

image

 

Oricine se poate înscrie la acest concurs, iar câştigătorul se anunţă în mod transparent. Comentariul cu cele mai multe like-uri va câştiga un vouchere, iar al 2lea se va acorda prin clasicul random.org. 500 de lei este o sumă destul de mare. În afară de microfon am mai văzut şi nişte camere sau video interfoane, sigur găsiţi voi ceva ce vă place şi se încadrează în bani.

Apropo, mi se pare foarte utilă şi secţiunea de detecţie incendiu. Este foarte bine să ne asigurăm din acest punct de vedere. Un detector de fum este sub 100 de lei şi cred că poate să fie foarte util şi într-o casă sau apartament macar ca măsură de precauţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *