Cum a fost Snapchat takeover-ul pentru Copa90

Dacă îmi urmăriți blogul de ceva timp sau dacă măcar mă aveți ca prieten pe facebook, sigur ați observat că cei de la Copa90 reprezintă o sursă de inspirație foarte importantă pentru mine. De când a început vara am avut norocul să și lucrez puțin cu ei, lucru ce m-a convins cât de faini sunt.


Ideea de a face un takeover la partida de duminică seară de la Cluj le-a venit atunci când am precizat că voi merge la meci alături de grupul Uniți sub tricolor. Snap-urile postate de mine au adunat puțin peste două minute(au tăiat puțin din clipul de mai sus) și au sărit de 6k de vizualizări, iar feedback-ul lor nu prea a mai avut nevoie de alte completări.

IMG_8598

Din punctul meu de vedere, Snapchat-ul este o aplicație care livrează dacă știi să o folosești. Mi-ar plăcea tare mult să văd branduri care fac takeover-uri cu vedete sau influenceri în timpul marilor evenimente, dar desigur, mai întâi trebuie să se hotărască să își deschidă un cont.

Pentru mine este foarte diferit față de instagram stories, eu percep instagramul ca pe o aplicație serioasă prin care oamenii își promovează aptitudinile de fotografi sau pasiunile, în timp de Snap-ul este ceva mult mai friendly și chiar mult mai personal.

Încă aștept să intre aici branduri ce se adresează unui public tânar și foarte tânăr, aș zice sub 24 de ani. Pepsi sau KFC sunt printre cele care s-ar adapta foarte bine. Poate că rezultatele nu o să fie wow încă din primele luni, dar din punctul meu de vedere este nevoie și de așa ceva!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *