Cum am ajuns să joc pentru o echipă din Germania

Vineri, a avut loc un meci special, echipa de Old Boys Athletico Floreasca i-a înfruntat pe nemții de la Tus Bar Kochba Nurnberg într-o partidă amicală pe terenul sintetic de la Buftea. Am avut și eu 2 invitați la aceast meci, pe englezii Laurence Reade și Simeon Bean.

După o lungă excursie de la Universitate până la terenul federației, spre care nu există absolut niciun indicator, am ajuns și am realizat că germanii sunt destul de puțini, 13 mai exact. Prima soluție salvatoare a fost Simeon care și-a pus pe el echipamentul roșu și a intrat în teren cu tot cu ochelarii de vedere pe nas.

Media de vârstă din era undeva la peste 38 de ani, iar la presiunea celor din jur mi-a venit măreața idee de a o strica. Fiind încă eligibil pentru U21 am zis că oaspeților din Germania nu le-ar strica puțin suflu proaspăt, mai ales că scorul era deja 0-7.

Astfel am intrat pe în al 8 lea meci al meu pe teren mare și primul în care nu joc pentru Floreasca, shame on me că i-am “trădat”. Jocul nu prea s-a echilibrat, însă în cele 25-30 de minute cât am fparticipat eu nu s-a luat decât un gol, iar singurul șut spre poartă al băieților din Nurnberg a fost realizat de mine.

Ca o scurtă recapitulare, am jucat pentru o echipă din străinătate(Chipciu încă nu a făcut asta), am băgat în teren un englez ce aterizase de 3 ore în România și a jucat foarte bine și am reușit să mă feresc de băiatul din imagine(joacă foarte dur).

Gasiti aici si articolul scris de Laurence despre acest meci.

sursa foto

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *