Cum îmi fac proiectele pentru facultate

Sunt în cea mai nasoală perioadă din viaţa unui student. Ciudat, dar din punctul meu de vedere nu sesiunea este cel mai rău lucru, ci presesiunea. Două săptămâni în care proiectele finale(ălea cele mai mari) şi examenele se bat cap în cap.

Fiindcă sunt anul 3, am avut doar materii la care este nevoie de un proiect mega mare şi complicat pe care trebuie să îl faci în 263884 de persoane. Fiindcă suntem studenţi români, nu ne facem treaba în avans ci aşteptăm cea mai bună zi de lucru, ziua de deadline. În mod ciudat, planetele se aliniază si cumva reuşim să terminăm ce aveam de făcut.

Eu mă organizez în felul următor. Deschid laptopul, toate fisierele de care am nevoie pentru a realiza partea mea şi îmi stabilesc o oră la care să termin totul. În general, o pun suficient de devreme(4-5) astfel încât să mai pot retuşa din lucruri dacă nu îmi iese cum trebuie.

E important să ai şi un model, nu doar structura. Spre norocul meu am prieteni mai mari care aveau note bune şi de la care pot să mai iau ceva meserie. Până acum mi-a mers destul de bine şi nu am întârziat cu nimic. Mai am câteva zile şi sper să trec cu brio peste ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *