Cum începi să simpatizezi o echipă

Eu am 3 echipe de fotbal de care sunt legat emoțional în adevăratul sens al cuvîntului, chiar patru dacă punem la socoteală și naționala, acolo oricum devotamentul este obligatoriu. FC Argeș, Milan și Athletico mi-au intrat sub piele din motive diferite, dar ca orice om, mă bucur să văd victorii pe live score și pentru alte formații.

În vară când am fost la Giurgiu pentru Astra-West Ham m-am simșit foarte bine, am povestit experiența mea aici. În ultimele luni am tot urmărit evoluția ciocănarilor, victorii cu Liverpool sau Tottenham,  răsturnări de situație și câțiva fotbaliști fenomenali.

Un alt plus pentru ei este și faptul că au un departament de social media foarte tare. Clipuri faine pe youtube, postări interactive pe facebook și un cont de snapchat activ pe care îl urmăresc mereu cu plăcere. De asemenea, și unul dintre youtuberii mei preferați, Spencer Owen, face vloguri foarte tari la meciurile lui West Ham. Le urmăresc pe toate și sunt o sursă grozavă de inspirație.

Îmi pare rău că nu o să mai pot ajunge pe Upton Park, actualul stadion ce va fi demolat, dar măcar l-am văzut de afară. Cu siguranță, viitoarea mea vizită în capitala Angliei o să mă ducă și la un meci al celor de la West Ham.

 

Fans erupt to Payet free-kick at Old Trafford

That moment when Dimi makes sure you 'understand'… #WeveGotPayet

Posted by West Ham United FC on 13 Martie 2016

 

One thought on “Cum începi să simpatizezi o echipă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *