Cum m-am simţit la România-Grecia şi de ce nu mă plâng de scor sau joc

Așa cum m-am repetat în nenumărate rânduri, pe mine nu prea mă interesează cine câștigă atunci când merg pe stadion. Da e adevărat, mai frumos să bată ăia cu care ți tu, dar nu o să se întâmple mereu asta așa că trebuie să te obișnuiești cu ideea că un eșec poate să apară oricând.

A fost al 5 lea meci al naționalei pe care l-am văzut pe viu, și probabil al 2 lea cel mai frumos, după cel de la Ploiești cu Feroe. Partida a început foarte bine pentru că am prins metroul cu cei de la UST și m-am întâlnit cu toți prietenii mei din Pitești. Am trecut cu vederea faptul că am alergat de la Unirii la Izvor, ca mai apoi să schimbăm la Dristor, deci tot am trecut pe la Unirii :)). Puține lucruri se compară cu sentimentul ăla când cântă tot vagonul și vezi oamenii ce au ieșit de la muncă filmând cu admirație.

Pe stadion am stat în spatele steagurilor mari de la Peluza Sud. S-a văzut aproape nimic, dar regretul e inexistent. Să strigi 90 de minute chiar dacă te doare gâtul, însă vibe-ul nu te lasă să te oprești, ei cam asta aștept eu de la un meci, nu goluri sau scheme tactice.

Wave the flag #romania #romaniangroundhopper #ust #unitisubtricor

Posted by Romanian Groundhopper on 8 Septembrie 2015

La sfârșit, episoade jalnice. Cu 5 minute înainte de final la noi tot se striga: “încă puțin, cântăm pentru România, hai că mai puteți”. în stânga la oficială deja se pleca, chiar dacă din câte cred eu, prea puțină lume își plătește biletul când stă acolo. Se termină meciul și jucătorii nu vin să ne salute, urât, probabil au considerat că nu ne-am ridicat la valoarea prestației lor.

Grăbește-te să prinzi metroul. Nu știam că FRF a anunțat că programul e prelungit până la 1, speram la un 12-12 și un sfert. Nu știam nici că Lucian a precizat că nu e prea sigură chestia cu prelungirea și că se va închide pe la 11-11 și jumătate. Din ce am înțeles costul era undeva la 30.000 de lei. Asta înseamnă 750 de bilete la peluză, 375 de bilete la tribună inelul 2, 172 și jumătate de bilete la tribună inelul 1, 37 și jumătate de bilete la VIP. Burleanu a considerat că suporterii nu merită investiția, i-aș recomanda să se întoarcă la mini fotbal, acolo o să câștige tot ce vrea și nici nu o să aibă treabă cu oameni ce vor să îi vadă echipa, toți câștigăm.

Așa ca idee, faci cam o oră de la Arena Națională până la Unirii, dar partea bună e că berea are un gust dumnezeiesc atunci când o bei, iar somnul e o binecuvântare. Ne vedem pe 8 octombrie tot în tribună, dacă grecii nu au venit cu marea lor vedetă Hercules, sunt convins că nici finlandezii nu o să vină cu arma secretă Moș Crăciun.

E prima dată când vă rog să faceți asta, dar dacă v-a plăcut și v-ați regăsit în text puteți da un mic share. Mi-ar face plăcere să știu că la meciul următor lumea o să privească cu alți ochi echipa națională si nu o sa vina doar pentru golurile pe care nu le vor da Keseru si Torje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *