Cum scapă un baschetbalist de ghetele vechi

Pentru un om de rând să dai 3-400 de $ pe o pereche de încălțări e destul de mult. Pentru o vedetă din NBA această sumă reprezintă prânzul pentru el și soție, deci nu trebuie să ne mire faptul că superstarurile au maldăre de cutii în garderobă. Oricum toți le primesc pe gratis, deci ceea ce își cumpără sunt mai mult de moft.

Ray Allen este o legendă a baschetului. Nu punem la socoteală că a câștigat campionatul,a fost selecționat la multe All Star Game-uri sau medalia olimpica din 2000, lucrurile acestea le pot face și le fac foarte mulți. Allen este însă cel mai bun marcator all-time de la linia de 3 puncte cu 2973 de lovituri ce și-au atins ținta.

Recent, când acesta și-a dat seama că are prea multe ghete și îi e cam imposibil să le mai poarte s-a hotărât să le dea mai departe. Eu sunt un mic colecționar și vă pot garanta cât de importante și valoroase sunt articolele purtate de jucători. Am și eu câteva și țin destul de mult la ele. Ray a găsit o metodă foarte ingenioasă să ofere aceste cadouri, a organizat un treasure hunt prin intermediul contului său de instagram. Iată ce a ieșit!

They’re in Hartford somewhere A photo posted by Ray Allen (@rayn34) on

I decided to get out of Hartford and go south a bit

A photo posted by Ray Allen (@rayn34) on

Baieții care se ocupă la nike de Air Jordan au de dat o bere!

sursa articol

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *