Dacă vrei să ajungi în top, trebuie mai întâi să îl cunoşti

Dacă am blog înseamnă că fac parte din blogosferă. Dacă postez pe facebook și instagram înseamnă că sunt o mică parte din cei ce produc content în social media. Pe 15 mai mă duc să învăț, însă nu la facultate ci la un fel de școala altfel.


Prima mea conferință a fost BIZ Sms București la jumătatea lunii februarie. Mi-a plăcut mult de tot și de atunci am avut o evoluție constantă în tot ceea ce am citit, scris sau văzut. Săptămâna viitoare se întâmplă Top Social Brands 2015, locul în care cele mai vizibile brand-uri de pe piață își dispută locul 1 într-un clasament pe social media.

Dacă ești blogger, dai un click aici și mai ai câțiva pași până să îți rezervi gratuit locul. Dacă reprezinți o companie ce vrea să vadă cum stă treaba sau pur și simplu ești interesat de acest domeniu, link-ul de înscriere rămâne neschimbat.

Speakerii sunt aleși foarte bine, îi avem printre alții pe Alexandru Negrea, Mugur Pătrașcu, Andrei Cismaru sau Adi Hadean. Probabil i-ați mai întâlnit, însă au mereu lucruri noi cu care să vă surprindă. Până la urmă, aveți altceva de făcut pe 15 mai?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *