De ce il vreau pe Astafei la națională

Mie îmi place fotbalul. Anul trecut am fost la meciuri de liga a 4 a în care nu aveam nicio implicare, m-am dus așa pentru că e fun. Sunt genul ăla de suporter pe care nu îl interesează rezultatul, nici nu știu pe cât au terminat Milan sau Athletico, contează că ele trăiesc și pot să mă bucur și în acest sezon de partidele lor.

Vara asta AC Milan s-a despărțit de Daniele Bonera. Nimic de reproșat, mulți spun că valora mai puțin decât un Happy Meal, dar băiatul a stat mult timp la noi, prea mult ca să fie dat afară. Mie și când jucam FIFA la manager îmi era rușine să îi vând pe Gattuso, Ambrosini sau Dida, erau rossonero blood, așa cum a fost și Daniele.

Mereu am spus că Săpunaru merită oricând să joace titular pe dreapta în fața lui Papp la națională. De ce? Pentru că 100% pentru România și Rapid o să bage capul la orice minge, nu o să se gândească la nimic altceva, o să fie trup și suflet pentru culori.

Cam așa stă treaba și cu Victoraș Astafei. Poate nu este cel mai bun jucător din România, nu a avut realizări care să taie răsuflarea, însă este naționalist, iar pentru mine asta întrece orice gol marcat cu Pandurii sau Botoșani. Mereu ne plângem de atitudinea jucătorilor convocați, că nu aleargă suficient, că nu își asumă anumite lucruri etc,

E un fotbalist atipic, gătește, scrie și merge cu bicicleta, iar mai presus de toate e mândru că este român!

One thought on “De ce il vreau pe Astafei la națională

  1. Daca selectia la nationala nu ar fi pe interese, pe bune ca ar fi loc si pentru jucatori de genul lui astafei. de exemplu fulop sau vasvari de la Botosani ar merita mai multa atentie. Macar testati la doua trei amicale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *