De ce m-aş muta în Tenerife

În urmă cu aproape 2 ani, mai precis pe la jumătate lui Septembrie, așteptam cu nerăbdare să plec pentru prima dată singur într-o țară străină. Norocul meu a fost ca excursia să aibă loc în Tenerife, tot era melodia la modă. Drumul a fost un prim inconvenient, 6 ore în avion te obosesc destul de rău, mai ales că pentru mine era abia a 2 a oară când zburam.

Tenerife este cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, iar marele avantaj pe care îl are este faptul că reprezintă o destinație pentru toate sezoanele. Nu are rost să vă dau detalii “tehnice” despre capitală sau modul de transport, acestea le puteți descoperi și singuri cu un simplu search pe google. Partea cea mai frumoasă este că nu prea ai cum să te plictisești, indiferent ce îți place să faci.

De fel nu sunt mare fan al lenevitului și al lucrurilor banale, dacă ajung într-o destinatie noua prefer să o explorez și să descopăr locurile ce mă interesează. Vulcanul Teide, Insula La Gomera sau Loro Parque sunt locuri pe care nu trebuie să le ratezi dacă ajungi pe acolo. Pe primul nu am apucat să îl văd, însă tot răul spre bine, am un motiv în plus să mă întorc.

#orca#tenerife#sea#trip#amazing#loroparque

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on

Pentru că sunt atât de multe lucruri de făcut hotelurile nu prea oferă all inclusive, chiar ar reprezenta o bătaie de joc față de turiști, cel puțin din punctul meu de vedere. Plajele sunt publice așa cum este în toată Spania, deci indiferent ce brățară ai la mână nu o să întâmpini probleme pe nicăieri.

De ce aș vrea să locuiesc în Tenerfie? Insula este uimitoare, mereu vei avea ce face acolo, indiferent de anotimp, vreme sau starea ta de spirit. Fie alegi să te relaxezi pe malul oceanului, fie explorezi frumusețile ascunse de natură, fie pur și simplu privești oamenii ce se plimbă pe străzile minunate din oraș. Aștept cu nerăbdare o a 2 a excursie acolo și poate cine știe, peste ani și ani voi avea ocazia să citesc acest articol chiar acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *