De ce sa te apuci de alergat

În urmă cu 3-4 luni abia puteam să leg un km. Îmi doream de ceva vreme să particip și eu la concursuri și să primesc cu mândrie o medalie, însă îmi era destul de frică. 10 km reprezenta destul de mult așa că m-am apucat de antrenament.

Vă spun extrem de sincer că fără un obiectiv clar este greu să te ții de treabă. Dupe ce m-am înscris la Bucharest International Half Marathon am avut un termen limită. Am început să mă antrenez mai des, să am mai mare grijă la ceea ce mănânc, să dorm mai mult. Rezultatul a fost unul extraordinar și puteți citi întreaga poveste a cursei aici.

Am observat că în Pitești cei de vârsta mea nu prea ies la alergat, de participat la competiții nici nu mai vorbesc. Ca să ating și subiectul din titlul articolului o să vă ofer 3 motive. De ce să te apuci de alergat? Este foarte sănătos, este extrem de relaxant și după fiecare antrenament te vei duce acasă satisfăcut de ceea ce ai realizat.

Pentru voi am creat pagina Run In Pitești. Aici o să postez periodic informații despre curse sau alergări pe care le voi face împreună cu prietenii. Nu am așteptări mari momentan, însă până în toamnă sper să conving măcar 3-4 oameni să încerce să pună o medalie la gât.

Maine alergam in Padurea Trivale. Ne vedem la 5 si facem minim 5km? https://www.facebook.com/events/1465035763806672/

Posted by Run In Pitesti on 23 Iunie 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *