De ce sunteti buni de mistouri

Noi ținem cu FC Argeș 1953. Este echipa noastră făcută de noi. Timișorenii țin cu ASU. Este echipa lor, făcută de ei. Oltenii țin cu Universitatea. Pentru ei nu există o altă echipă în acest moment în Craiova.

Între 6 și 10 bețivi strigă Argeșul la meciurile Academicii, cam de 2 ori pe repriză. Nimeni nu merge la Timișoara în liga a 2 a, iar în prima ligă au fost prea puțini. La Craiova e problema lor, nu mă bag, dar am prieteni ce mi-au spus că pentru ei Universitatea a murit.

recas

Clinceni a semnat din câte știu eu contract pe 2 ani să joace la Pitești, după nu se știe. Planul era să vină direct promovați la Pitești, noroc că nu s-a întâmplat asta. ACS e 100% de Recas, iar CSU e o invenție a federației. Băieții ăștia ce vor să facă șmecherii trebuie să înțeleagă un lucru: niciun suporter adevărat nu o să înghită o făcătură, nici măcar cei adverși.

romanianultras
Nu îmi doresc să promoveze Clinceni, dar au echipă bună și probabil o să o facă. Când o să joace în liga 1 abia aștept să văd mesajele celor de la Dinamo, Rapid sau Petrolul. Toată lumea știe, în Pitești doar FC Argeș contează!

sursa foto: romanianultras.net 

tion.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *