Excursie la Razgrad

Am început să îmi programez calătoriile în funcţie de meciurile de fotbal pe care vreau să le văd. De exemplu, în aprilie mă întorc la Milano după 8 ani şi o să urmăresc de pe San Siro AC Milan cu Juventus. Weekend-ul trecut am avut oportunitatea să merg până în Bulgaria şi cu ceva ezitări i-am dat curs.

Doi băieţi din Leipzig au ajuns în România pentru o scurtă vacanţă, iar cel mai ofertant meci era tocmai peste graniţă. Au închiriat un Logan alb şi împreună cu mine şi Alex au pornit înspre Razgrad. Totul a fost foarte pe fugă deoarece eram în întârziere. Andrei Prepeliţă, fostul jucător al lui FC Argeş, a reuşit să ne facă rost de bilete pentru meciul dintre Ludogorets şi Levski Sofia, iar mulţumită lui am scăpat de o grijă.

Nu cred că ai ce să vizitezi în acest oraş. Este foarte mic ca populaţie, undeva la 34.000 de locuitori, iar turcii sunt cam 18%, destul de mult. Am mâncat ceva la hotelul Les de lângă stadion, foarte ok ca bani şi suficient de bună, dacă ajungeţi prin zonă este o alternativă.

Bulgaria încă e rămasă undeva la începutul anilor 2000 comparativ cu România. Nu am văzut aproape nimic schimbat faţă de prima dată când am trecut graniţa în 2002. O să mai trec podul prieteniei pentru fotbal însă foarte probabil voi merge la Sofia. Am filmat şi un vlog la meci. Sper să vă placă! Găsiţi aici articolul despre meci scris de Alex.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *