Garry Vaynerchuck, omul de la care să înveţi

Am citit în ultimul an câteva cărţi motivaţionale din care am avut ce învăţa şi care chiar m-au încurajat să trec la acţiuni pe care nu le credeam posibile. Din păcate, în România, pentru mulţi oameni chiar şi de vârsta mea, termenul de motivaţional se restrânge doar la nişte simple citate.

Cu ceva timp în urmă l-am descoperit pe Gary Vaynerchuck, un vlogger, antreprenor şi oarecum orator motivaţional. Dacă apuci să îi vezi videoclipurile, îţi vei da seama ca el nu spune poveşti, nu vorbeşte despre întâmplări auzite şi modul în care cunoscuţi de-ai săi au trecut peste greutăţi.

Marea diferenţă dintre Gary şi ceilalţi motivaţionali pe care i-am văzut sau citit este că el e real. Poate suna ciudat, dar atunci când rezonezi cu anumite idei ale unor oameni, faptul că îi poţi vedea într-un mediu aproape natural întăreşte concepţiile pe care le ai despre ei. După ce l-am adăugat pe Snapchat şi i-am urmărit vlogul zilnic, parcă tot ce aud în discuţiile sale prinde şi mai mult în mintea mea.

Sfatul meu este să îi daţi un like pe facebook, iar atunci când aveţi timp să urmăriţi discursurile sale din conferinţe. Lucrurile simple pe care le veţi afla vă vor da energie de muncă şi o să vă ţină în priză pentru cel puţin câteva ore. În plus, veţi afla şi lucruri foarte importante care să vă ajute mai departe în planurile pe care le aveţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *