În sfârşit am trecut de 10km

Mai am destul de puțin până la Great Birmingham Run de pe 18 octombrie, motiv pentru care trebuie să încep să trag de mine. Nu știu dacă o să reușesc să fac 21 de km până atunci, nici nu prea îmi doresc, satisfacția o să fie mult mai mare dacă după ce trec linia de finish o să îmi stabilesc recordul personal.

Marți seară am fost în Herăstrău. Aveam în cap să fac 2 ture, deci 14 kilometri, partea puțin mai nașpa era că nu aveam cum să îmi contorizez antrenamentul, o duc mai prost cu internetul după 6 seara. Mi-am adus aminte de articolul scris de Gabi Solomon care spunea că alergarea trebuie să fie pentru noi un mijloc de relaxare, nu o să câștige prea multă lume curse.

în Herăstrău m-am întâlnit cu gașca 321 sport, ce a reușit Radu Restivan să facă acolo este pur și simplu uimitor. îi admir foarte mult dăruirea și capacitatea de a influența oamenii, datorită lui m-am înscris în primăvară la Bucharest International Half Marathon și tot datorită lui m-am apucat să lucrez mai mult la proiecte personale. Chiar l-am votat la Intel Online Personality, premiu ce se va acorda la Webstock pe 2 octombrie.

Mi-am dat seama ca marti seara este deja ocupata in programul tuturor. Este un sentiment incredibil.Amploarea pe care a…

Posted by 321sport on 8 Septembrie 2015

La a 2 a tură am avut marele noroc de a alerga cot la cot cu un coleg. A fost o senzație mult mai plăcută, iar ritmul mai ușor de susținut. Dacă vreți să mergeți la un concurs sau pur și simplu alergați de relaxare, trebuie să încercați măcar o dată să vă puneți picioarele în mișcare cu cei din echipă 321 sport, merită pe deplin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *