Instagrammeri de urmărit

Ieri am aflat cu bucurie de pe blogul lui Radu că Emanuel zis şi Yesmyfriend  pe instagram o să plece în ţările calde să ne încânte cu ceva poze de acolo. Mă gândeam de ceva vreme să fac o postare cu instagrammeri care merită un follow, iar această veste m-a convins şi mai mult să trec la treabă.

Christopher Collin este un fotograf suedez ce se tot plimbă prin lume. Dacă în vară a făcut înconjurul Statelor Unite, zilele trecute a ajuns prin România. Da, se poate face o poză atât de frumoasă la Costineşti.

Laura Moinescu are un talent aparte în a prinde pescăruşii în ipostaze extraordinare. Probabil unele dintre cele mai bune poze din Bucureşti.

Cristi Radu te ajută să descoperi frumuseţea unor clădiri din Bucureşti într-un mod în care e puţin probabil să le fi privit vreodată. Ca un bonus, înveţi şi puţină istorie despre ele.

CITTA_STADI_ULTRAS, nu îi cunosc numele real, dar pozele pe care le face sunt superbe. Chiar dacă este un mare fan al fotbalului, ştie să alterneze pozele de pe stadion cu cele din oraşele pe care le vizitează.

Blick über Neapel vom Castello Sant Elmo.

A photo posted by Città Stadi Ultras (@citta_stadi_ultras) on

Emanuel Romedea este instagramerul meu preferat. Faptul că îl cunosc personal mă face să fiu subiectiv, dar imaginile pe care le crează vorbesc de la sine. Nu are niciun secret, poze făcute cu telefonul şi editate în VSCOcam şi Instagram.

Running time in the last day of november, ocasion for another fall #puddlegram 🍂 #MiculParis #WHPreflective

A photo posted by @yesmyfriend @igersbucharest (@yesmyfriend) on

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *