Iubirea pentru fotbal, de nepretuit

   Dacă nu ajung sâmbăta la Pitești pentru meciul lui FC Argeș, stau cu ochii fixați pe pagina de facebook, pentru a afla evoluția scorului. De cele mai multe ori el apare la marcatori, în caz contrar îl găsesc în pozele de la meci. Multă lume îl reține pentru că i-a pus mingea pe piept lui Dani Coman, eu îl rețin pentru că dă totul sportului pe care îl iubește. 

Constantin Schumacher are 38 de ani, a jucat la FC Argeș, Rapid, prin China și Ucraina. A antrenat Juventus București sau pentru câteva etape în liga 1 la Oțelul Galați. Din august s-a hotărât să se alăture proiectului nostru și să ajute la renașterea echipei ce l-a ajutat și pe el la început.

Schumi este un exemplu pentru tinerii lui coechipieri. S-a retras din carieră profesionistă în urmă cu 5 ani și se poate vedea cu ochiul liber cât de mult i-a lipsit fotbalul. Jucătorii de 18-20 de ani sunt schimbați mereu prin minutul 60-70, Schumi rămâne acolo și se bate 90 de minute. Meci de meci, indiferent că este locul 1 sau locul 12, Schumacher rămâne în teren și demonstrează cât de mult înseamnă pentru el fotbalul, se bucură la fiecare gol marcat de colegi și probabil trăiește meciurile ca la 20 de ani

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *