Liga a 4-a București – Etapa 2

A 2-a serie de meciuri din superliga de București nu a adus rezultate surprinzătoare. Steaua, Academia Rapid, Tricolor și Carmen au trecut de adversari, în timp ce Comprest Gim a realizat scorul etapei în deplasare cu Progresul 2005. 

Nu am reușit să văd decât un meci în această etapă, dar primind informații și urmărind rezumate încerc să îmi dau cu părerea și în această săptămână.

Metaloglobus 2-Carmen București 1-2

Echipa secundă a celor de la Metaloglobus București a arătat în această etapă mult mai bine decât în precedentul meci. Cu o aripă dreapta foarte bună și cu terenul sintetic drept un atu, au deschis scorul după minutul 30 în urma unei lovituri libere. Vitor Pirani, unul din brazilienii de la Carmen a prins un șut de zile mari, iar Denis Stângaciu a dus-o pe Carmen în avantaj cu câteva minute înainte de final. Metaloglobus a repetat greșelile din meciul cu Asalt, au tras de timp foarte mult, iar până la urmă fotbalul i-a taxat.

Sportul Studențesc-CSA Steaua 0-4

Gazdele abia au adunat la meci 11 jucători, lucru ce ne face să ne întrebăm de ce Steaua a dat doar 4. Scorul contează mai puțin, eu unul mă bucur că am văzut mulți oameni la meci și ceva pyro. Aștept însă un show adevărat din partea Peluzei Sud și sper să îl prind chiar pe stadion.

 AS Termo-Academia Rapid 0-2

Cel mai interesant meci al etapei s-a jucat pe stadionul Dinamo. Credeam că cei de la Termo sunt capabili să încurce Academia, nu au fost departe, dar probabil respectul din teren și-a spus cuvântul.

AS Romprim-AFC Asalt 4-4

Din informațiile pe care le am despre acest meci, oaspeții au punctat repede, au fost egalați și au rămas în 10. Cu un om mai puțin au reușit să ducă scorul la 4-1, însă în ultimele 15 minute au fost egalați de o echipă ce pentru mine devine o enigmă. Anul trecut nu au fost străluciți, dar în acest sezon au 4 puncte în 2 meciuri, urmează să îi văd în weekend pe viu.

Progresul 2005-Comprest Gim 1-7

Progresul devine o încasatoare de serviciu în liga a 4-a, 20 de goluri în 2 etape și urmează CSA în deplasare. După primele 2 etape, Comprest pare să își depună candidatura la un loc de play-off, însă meciul următor cu Termo va arăta valoarea lor reală.

AFC Rapid-CS Victoria 2-0

AFC pare în pragul colapsului. Nu au fost capabili să joace pe Giulești, dar au găsit stadionul Rocar ca și alternativă. Chiar și așa, au un lot capabil să încurce alte echipe ce ridică pretenții la un loc în play-off. Victoria nu o să ridice multe prtenții și probabil singurele puncte o să fie făcute cu Progresul 2005 sau Venus.

Venus-Progresul Spartac 2 1-4

După înfrângerea din prima etapă, echipa a 2-a a celor de la Spartac a trecut în deplasare de Venus. Le văd pe amândouă ca și încasatoare în acest sezon și foarte probabil vor face puncte doar cu alte echipe de genul lor.

CS Dinamo-AS Tricolor 0-3

Tricolor mi se pare cea mai interesantă echipă din liga a 4-a București. Au adunat cam cei mai buni jucători de liga a 4-a municipală și sincer abia aștept să îi văd la treabă. Vineri vor juca acasă cu Victoria și aștept un recital al fraților Pristolian.

Etapa a 3-a

Metaloglobus 2-AFC Rapid  Vineri 17:00, Stadion Metaloglobus

AS Tricolor-CS Victoria   Vineri 17:00, Stadion Coresi

CSA Steaua-Progresul 2005   Vineri 17:00, Stadion Ghencea 5

Carmen București-AS Romprim   Sâmbătă 17:00, Stadion IMGB

Academia Rapid-CS Dinamo   Sâmbătă 17:00, Stadion Valentin Stănescu

Comprest Gim-AS Termo   Sâmbătă 17:00, Stadion Rocar

ACS Asalt-Venus   Sâmbătă 17:00, Stadion Electromagnetica

Progresul Spartac 2-Sportul Studențesc   Sâmbătă 17:00, Stadion Spartac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *