Liga lui Mickey Mouse

Poate ati citit pe facebook ca Athletico Floreasca s-a mutat din Bucuresti in Ilfov. In primul rand prin acest demers, am reusit sa fentam prostia celor de la AMFB, o prostie ce a iesit la suprafata mai mult ca niciodata in acest an.

Componenta grupelor cred ca a fost facuta la un sprit sau poker pe porunci. Toate cele 6 participante din play-off ramase in Bucuresti se afla in seria 1. Lor li se mai adauga Chitila, o echipa foarte puternica, Progresul finalista cupei, CS Pantelimon, Unirea Tricolor, Termo si Sportul Studentesc.

A 2 a serie este formata din echipe ce anul trecut adunau si 5-6 meciuri fara victorie sau echipe inventate in acest sezon. Cu tot respectul pentru oamenii care sustin aceste formatii progresul nu o sa se faca daca joaca cei buni cu cei buni si cei slabi cu cei slabi.

Daca se va mentine sistemul de play-off din sezoanele trecute putem asista la meciuri inedite, cine se gandea ca Unirea Tricolor o sa intalneasca pe Chelsea sau Sportul Studentesc o sa reediteze partidele cu Venus.

Imi cer scuze ca nu exista diacritice insa sunt in vacanta si scriu de pe telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *