Lucruri văzute la Top Social Brands 2015

Cel mai mult la conferințe și evenimente îmi place că întâlnesc oameni noi de la care aflu o mulțime de lucruri interesante, fie ca ei sunt speakeri sau participanți ca și mine. Cu siguranță nu sunt de neglijat nici cei pe care deja îi cunosc, de când nu ne-am mai văzut au avut parte de experiențe noi și captivante.

Pentru mine nu este o noutate care o să fie viitorul internetului în social media și nu numai. Toată lumea vorbește despre content-ul video și cât de mult s-a dezvoltat acesta. Au apărut camere din ce în ce mai performante care pot filma din mai multe unghiuri și astfel vei avea parte de o experiență unică. Mă gândeam sa ma apuc de niște clipuri tari prin iarnă, timpul nu mi-a permis, dar ideea este pe acolo pe undeva.

Tot la conferința de vinerea trecută am văzut și cea mai tare livrare sau cum au plecat niște oameni la ski, cu ajutorul celor de la TNT Express. Vă las un clip mai jos. Cu siguranță o sa fiți amuzați și impresionați. E destul de vechi dar sunt convins că sunt destui oameni ce l-au ratat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *