Momentul meu de relaxare

Fiecare om are anumite tabieturi, unora le place să iasă sâmbăta în parc, să se plimbe 10km cu bicicleta sau pur și simplu să se piardă pe străzi înguste și tăcute. Mie de exemplu, îmi place să văd fotbal pe stadion. Dacă este soare afară, am unde să stau jos și mai beau și o bere totul e perfect.

Am fost până acum pe 51 de stadioane și terenuri de fotbal, iar în București mai am de văzut partide pe 5. V-am mai povestit eu de groundhopping, acest hobby ciudat pe care încerc să îl dezvolt în România. Partea cea mai nașpa este că nu prea găsesc pe nimeni cu care să merg la meciuri, iar să o fac singur îmi e cam urât.

Prin ianuarie am primit un mail de la un băiat care mi-a urmărit clipurile pe youtube și mi-a mărturisit că nu credea că există asemenea oameni în România. Am vorbit puțin pe whatsapp și am aflat că este din Germania și se află la studii aici, iar peste câteva săptămâni am văzut și un meci împreună. Sigur mai urmează multe!

Momentul meu de relaxare se consumă sâmbăta sau duminica, de cele mai multe ori dimineața și este fix ca o ieșire în parc. Vă recomand și vouă să încercați cel puțin o dată. Un moment bun de a începe este în timpul excursiei pe care o organizez sau dacă o faceți de capul vostru găsiți aici unde joacă toate echipele din București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *