NOS Alive, un super festival despre care nu cred că ştiai

Europa s-a umplut de festivaluri de muzică, iar ca o consecinţă, din ce în ce mai mulţi oameni încep să călătorească pentru a-şi vedea trupele preferate în străinătate. Eu unul am marele noroc de a-i urmări pe cei de la Imagine Dragons la Warszaw Orange Festival. Acesta nu durează decât 2 zile, dar se anunţă un line-up interesant.

Având un grup de prieteni din multe ţări, este inevitabil să nu descopăr lucrui noi. Aşa am dat peste NOS Alive, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Portugalia, ajuns la a 11-a ediţie. Între 6 şi 8 iulie, chiar la Lisabona o să se adune pe scenă Depeche Mode, The Weeknd, Imagine Dragons sau Foo Fighters. Pe lângă faptul că trupele ce o să fie prezente arată bestial, sunt şi alte motive pentru care acesta ar fi festivalul perfect al verii*.

În primul rând, Lisabona este un oraş fantastic ce are absolut tot ce îţi poţi dori. Centrul este superb şi perfect pentru plimbări şi poze, plaja de la ocean din ce îmi aduc eu aminte este suficient de mare, iar festivalul se desfăşoară în oraş, deci nu e nevoie să îţi faci prea multe griji cu transportul. Se ştie foarte bine cam cât de greu este să faci aşa ceva într-o capitală.

Un alt lucru ce mi-a sărit în ochi a fost şi aspectul financiar. În momentul de faţă abonamentul pe cele 3 zile este doar 130 de euro, un preţ destul de mic având în vedere unde se desfăşoară evenimentul, dar şi anvergura headlinerilor. La ei pe site sunt şi oferte cu camping şi hotel sau hostel. Legat de transport, cu cei de la TAP, preţurile sunt undeva pe la 150 de euro, cam mari, dar vorbim totuşi despre Portugalia şi la mijlocul verii.

Mi-ar face mare plăcere să mă întorc la Lisabona, nu ştiu dacă doar pentru muzică, dar acest festival este de luat în calcul.

*după Untold desigur

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *