Nu mai e nimic de demonstrat!

Probabil ați văzut pe facebook și instagram că am fost și eu la Brașov pentru Turneul Ultra. Vreau să mărturisesc că am rămas plăcut surprins de ceea ce s-a întâmplat acolo, iar desfășurarea a fost una peste așteptări. Nu o să povestesc în această postare despre turneu, vreau doar să subliniez anumite lucruri.

În primul rând, s-a băut bere, multă bere. Mai mult ca sigur câteva mii de doze au potolit setea celor prezenți. Chiar și așa nu s-a certat nimeni, au fost 2-3 clinciuri minuscule, însă absolut toți au stat potoliți. Mă rog, am avut noroc că stewarzii angajați au ținut totul sub control. Glumesc, nu au existat forțe de securitate și cu toate acestea nu s-a bătut nimeni.

Inițial mă gândeam că e puțin cam ciudat să trec pe lângă cei de la Dinamo, U sau Craiova cu tricoul cu Pitești pe mine. Nu a fost nicio problemă, și toți făceau asta, fie că scria Oastea Fiară, Aria sau Tulcea pe tricourile lor. În concluzie, diversitatea și respectul sunt lucruri normale.

http://andreiotineanu.com/?p=859 Pozele sunt facute cu telefonul, motiv pentru care calitatea lor nu este una extrem de inalta

Posted by andreiotineanu.com on 12 Iulie 2015

 

Eu nu mă consider ultras, însă din ce am văzut în decursul ultimului an îmi permit să trag următoarea concluzie: Cât timp peste 300 de ultrasi, ce au băut de la 9 până la 5 seara, ce sunt din galerii rivale, ce au aprins sute de fumigene, torțe și bombe reușesc să termine o zi fără incidente, eu zic că problema nu mai e la ei și nu mai este absolut nimic de demonstrat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *