Nu toată România susţine România

După fiecare meci al naţionalei la care merg îmi place să scriu câte un articol. De când s-a schimbat conducerea la federaţie, la o singură partidă nu am avut nimic de reproşat, cea cu Argentina, care culmea nu a fost organizat de ei, ci de fosta conducere. Nu spun ca era mai bine, spun doar că băiatul care are acum grijă ar trebui să şi ştie cum şi de cine să aibă grijă.

Când ajungi la poarta de intrare şi ţi se spune că nu ai voie să intri cu un steag al României pe care este pictat chipul lui Dobrin şi pe care scrie Piteşti, te cam ia capul. Le explici celor de acolo că steagul respectiv a ajuns pe stadion în Inuselele Feroe, dar degeaba. Până la urmă ce aşteptări să ai de la nişte oameni care habar nu aveau cum îl chema pe cel care le-a dat indicaţii înainte de meci.

Eu mă consider un fan atipic al echipei naţionale. Ştiu să apreciz o campanie faină făcută de frf, chiar dacă e copiată din Brazilia, însă îmi place şi să merg să cânt alături de alţi suporteri din toată ţara. În sectorul în care stau eu la meciuri, nu prea simpatizează nimeni cu nimic din ce are legătură cu ei.

Concluzia e una simplă. Băiatul de la frf încearcă să le pună beţe în roate suporterilor ce au mers cu România până în Feroe, iar probabil o parte din ei vor merge până în Armenia şi Kazahstan. La cum se comportă, el sigur nu ţine cu aceeaşi echipă ca şi noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *