O adevărată sărbătoare

Am aşteptat concertul acesta multă vreme. Standardele pe care le setasem erau destul de mari, deci trebuia să am parte de un show foarte bun ca să nu fiu dezamăgit. Probabil vă daţi seama că suita Culese din Cartier a dat un recital de excepţie.

Celebrating #subcarpati #concert #1decembrie #enjoybucharest

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on

Dacă la Untold m-a captivat mai mult spectacolul din jurul pieselor, acum le ştiam tot repertoriul şi am putut să strig atât la Subcarpaţi cât şi la AFO sau Fraţii Grime. Un big up pentru Locomotivă şi toate celelalte melodii.

Fară artificii şi lucruri pompoase, Bean şi restul au făcut un show foarte bun cu vocea şi publicul. Lumea s-a distrat într-un mod extrem de natural. La începutul concertului ni s-au dat şi indicaţii cu privire la evacuarea locaţiei în caz de pericol, lucru extrem de util şi pe care aş vrea să îl văd oriunde mă duc.

Sincer la ce mi s-a oferit consider că 25 de lei, cât am plătit pe bilet, reprezintă o sumă mult prea mică. Poate nu sunt ei nişte staruri, dar muzica pe care o produc merită mult mai mult din partea tuturor. Ne auzim cu următoarea ocazie, SUB CAR PAŢI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *