O bere cu poveste

   Sâmbătă am avut a 2 a deplasare a sezonului și a trebuit să mergem la Suseni, 20 de km depărtare de Pitești. Zis și făcut, am ajuns acolo pe la 11 și ce s-a întâmplat la meci știe toată lumea. Am bătut 3-1 și am înregistrat prima victorie din deplasare în istoria echipei.

   Fiindcă aveam puțin habar cum e la Suseni mi-am dat seama că după meci nu prea o să am cum să beau o sticlă de Haineken sau de Peroni. M-am rugat încă de la plecare să aibă Bucegi, poate așa mă simțeam și eu puțin că în Fierbinți.

   După ce s-a terminat meciul am ajuns la micuțul magazin ce se afla la 3 minute de stadion. Spre surprinderea mea la tejghea nu se află Bobo, trebuie să recunosc, am fost puțin dezamăgit. Mă uit în frigider și nu mai era aproape nimic. Băieții se ocupaseră de încasările vânzătoarei și la pauză. Cu greu îmi fac loc printre ceilalți și apuc să comand una dintre ultimele sticle de Bucegi  

                                                             bucegi

    Nu prea mi-am dat seamă dacă a fost bună sau nu. După 2 ore de cântat nu cred că mai există vreo diferență între beri. Vreau să lansez o provocare pentru prietenii mei din București: următorul Bucegi să îl bem la cârciuma lui Bobo din Fierbinți! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *