O idee pentru Uber X

Am mers de 3 ori cu taxi-urile Uber și mi-a plăcut destul de mult. Mașini curate, oameni ok și prețuri decente. Am “plătit” 10 lei pentru curse ce făceau 7-8, însă oricum lăsam sumă rotundă, că na, se uita șoferul urât după. În această dimineață mi-a venit o idee de campanie, greu de pus în practică, însă destul de amuzantă.

În primul rând, cine se plimbă cu Uber? Oamenii din online(mai puțin Mariciu). Am zeci de prieteni care au auzit pentru prima dată de această aplicație de la mine și o parte chiar au utilizat-o după. Mi-a plăcut destul de mult serialul Umbre, nu mi-am luat abonament HBO, ci l-am urmărit pe net a 2 a zi după ce apărea episodul, sunt student, se înțelege sper.

Ce au în comun Uber și Umbre? În afara faptului că ambele încep cu u, desigur. Prima este o aplicație de taxi, în timp ce personajul principal din serial este un taximetrist. Oare cum ar fi să te plimbi cu oRelache și el să îți povestească cum în timpul zilei este recuperator, iar după job, Uber i-a oferit o oportunitate bună pentru a plăti lecțiile de înot ale lui Chuckie. Măcar pentru 2-3 zile cred că ar apărea un buzz destul de mare pe internet și nu numai.

Nu pot să îmi dau cu presupusul prea mult, am ridicat doar mingea la fileu. Dacă o să preia cineva ideea, o să fiu destul de mândru. Cam aceelasi lucru se poate face și pentru promovarea sezonului 2 din Umbre, dacă o să mai apară.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *