#otineanuinpolonia – Fac daily vlogging o săptămână

Mereu i-am admirat pe cei care pot să se ţină de treaba asta cu vloggingul zilnic. Este incredibil de greu să găseşti material, să stai să editezi şi să mai faci şi alte lucruri pe lângă. Pentru 5-6 minute se munceşte extrem de mult şi o ştiu pe pielea mea.

Ideea mereu m-a atras dar nu am considerat niciodată că am atât de multe de arătat. Asta până m-am mutat. Aici povestea s-a schimbat şi cred că pot oferi o experienţă diferită. Din păcate nu am gadeget-uri extraordinare, nu mă pricep la editat şi probabil ochii mei trebuie să mai vadă multe până o să pot captura cele mai interesante cadre.

Chiar şi aşa, provocarea de a încerca să postez timp de o săptămână mă atrage şi cred că mă va perfecţiona. De asemenea, am o excursie la Cracovia programată, deci măcar în 3 zile am ce arăta.

Primul vlog a fost mai degrabă unul introductiv, cu multă vorbărie, dar în următoarele o să încerc să prind diferite cadre din oraş. Nu uitaţi să daţi şi subscribe pe youtube, chiar mi-aş dori să câştig sticla aia de rom :d.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *