Mi-am luat panică la SkyRun

Când am început să alerg am făcut-o la sală pe bandă. Am început uşor de la 2-3 km până am ajuns la 10,54 obiectivul pe care îl aveam pentru prima mea cursă pe şosea. Ultima dată când am alergat în spaţiu închis a fost în mai după Bucharest International Half Marathon şi nu m-am simţit prea ok.

SkyRun a fost primea mea cursă, în octombrie 2014. Fără un antrenament prea intens am terminat fără probleme şi nu am întâmpinat dificultăţi când am urcat cele 680 de trepte. Azi lucrurile au stat cu totul diferit.

Nu m-am pregătit absolut deloc, dar m-am simţit foarte bine şi am zis să trag tare pentru un timp cât mai bun. A fost cea mai proasta decizie. Am început în forţă şi urcam câte 2-3 trepte, însă aerul destul de greu şi-a spus cuvântul şi pe la etajul 10 am început şă gâfâi cam rău şi am văzut ceva steluţe.

Mda, faptul că nu am mai alergat de foarte multă vreme într-un spaţiu închis zic eu că m-a afectat cel mai rău. Eram obişnuit cu un aer curat, respirabil care îmi oferea un plus de forţă şi plăcere de a merge mai departe.

Pentru următoarea competiţie indoor o să am grijă să mă pregătesc şi să nu mai las totul la voia întâmplării. Chiar şi aşa am terminat cu un timp de 6:06:13, locul 113 la categoria 18-34 de ani şi 218 la general, deci în primul sfert. Rezultatul ar trebui să mă mulţumească, însă preferam o clasare mai jos şi să nu întâmpin probleme.

680 stairs? Done! #stairs #running #enjoybucharest #SkyRun #igersbucharest #ig_bucharest #ig_romania #blackandwhite #medal

A photo posted by Otineanu Andrei (@andreiotineanu) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *