Pe cine mai poate aduce ACS Recaş

Poate voi nu aţi aflat încă, dar în Liga 1 joacă Torres, Chicharito, Llorente sau Suarez. Dream team-ul s-a format la Timişoara acolo unde echipa vinăriei din Recaş îşi dispută meciurile de pe teren propriu sub comanda ilustrului antrenor cu tactici moderne Florin “Flocea” Marin.

O întreagă galaxie de vedete ce sper eu va duce echipa acolo unde îi este locul, spre o nouă competiţie plină de meciuri tari, liga a doua. Am ceva recomandări de transferuri dacă tot mai sunt câteva zile în fereastra din această iarnă.

Tiago Ronaldo. Portughezul are o carieră demnă de invidiat. A trecut pe la mai multe echipe din liga a 3a lusitană şi la 27 de ani încă speră să prindă contractul vieţii. Eu îl luam la Fifa 09 pentru că îl chema aşa.

Charles Boateng. Din 2011 mijlocaşul ghanez joacă la cunoscuta echipă franceză Avranches din liga a 3a. CV-ul îl recomandă ca un jucător perfect pentru Liga 1, mai ales că a fost suspendat în tinereţe pentru ceva blaturi.

Pele. A fost legitimat la AC Milan timp de 4 ani, unde şi-a demonstrat calităţile în cele 0(zero) meciuri jucate. În prezent, mijlocaşul depunde mult efort la Pacos Ferreira unde a marcat şi 3 goluri.

Mohamed Zidan. Băiatul ăsta era bun. A dat goluri la Dortmund, la Werder şi la Mainz. A avut ceva probleme cu legea lucru ce îl recomandă pentru o carieră în România. În prezent se face că joacă la El-Entag El-Harby în Egipt. Da bă, există o echipă cu numele ăsta.

Antonio Donnarumma. Fratele puştiului de doar 16 ani de la Milan a apărat din 2012 până acum 1 meci(un meci) la Genoa şi spre norocul său 25 la Bari în Serie B. Dacă talentul este din familie, se poate spune că pe el l-a sărit.

Falcao. 38 de ani are probabil cel mai bun jucător de futsal din istorie. Dacă Bolt visa să joace la Manchester United, nu văd de ce brazilianul nu ar putea da cu piciorul în minge pe mlaştina de pe Extensiv la un meci din play-out cu CraiOlguţa, visul oricărui fotbalist.

Enock sau Enoch Balotelii. Fratele mai mic al cunoscutului Mario, a dat probe pe la Dinamo înainte să meargă să mănânce peşte în Malta la o echipă de primă ligă. Eu zic că e o soluţie pentru a câştiga un meci cu Voluntarii lui Mitică.

Dacă erau deja 4 staruri, eu am mai propus 7. O punem de un dream team?

Update: Ca să las puţin gluma la o parte, Recaşul chiar are un fotbalist foarte bun în lot şi spre bucuria noastră e român. Dan Popescu este un fundaş stânga de calitate care sper să prindă în vară un contract la o echipă de valoare şi de ce nu selecţii în naţională după retragerea lui Răzvan Raţ.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *